Tekstgrootte A A

Mantelzorgwandelingen voor ontspanning, ontmoeting, bewustzijn en bewegen

Op vrijdagmorgen 23 september organiseert MEE Mantelzorg samen met wandelcoach John van der Sluis de derde Mantelzorg Wandeling.

Deze keer is het startpunt in Bezoekerscentrum Klein Profijt te Oud-Beijerland aan Zalmpad 11.  De wandeling start om 10.00 uur tot 11.30 uur. Mantelzorgen voor een ander kan voldoening geven, maar vraagt ook veel tijd en energie. Daarom is zorgen voor jezelf belangrijk.

Onder leiding van John van der Sluis van lopendstilstaan.nl krijgen mantelzorgers dan ook de gelegenheid er samen op uit te trekken, te ontspannen en ontmoeten. Onder het wandelen krijgen mantelzorgers tips aangeboden die helpend kunnen zijn om voor jezelf te zorgen en stress te voorkomen. De mantelzorgwandeling is dan ook een activiteit waarin beweging en ontspanning hand in hand gaan. De wandeling wordt afgesloten met een koffiemoment om de indrukken met elkaar te delen

Mantelzorgwandelen in 2022
Informatie over de wandelingen is te vinden op de socialmediakanalen, de website van MEE Mantelzorg en in onze flyer. Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden. Mantelzorgers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar karin.loendersloot@meeplus.nl.

Voor in de agenda!
Noteert u ook alvast de volgende wandeling in uw agenda? Op zondag 9 oktober 2022 starten wij een mantelzorgwandeling in Puttershoek. Wij verzamelen bij De Koffiemolen aan de Molendijk 4.