Tekstgrootte A A

Activiteiten voor mensen met dementie en hun naasten

Heeft u of uw naaste geheugenklachten en/of beginnende dementie? Dan bent u van harte welkom bij een van de onderstaande activiteiten die worden georganiseerd op Voorne Putten Rozenburg.

Odensehuis Brielle

Het Odensehuis in Brielle is een ontmoetingsplek voor mensen met geheugenklachten en/of beginnende dementie en hun mantelzorgers, partners, kinderen en andere betrokkenen. In een ongedwongen sfeer kunt u uzelf zijn, uw verhaal delen, deelnemen aan verschillende activiteiten en een zinvolle dag hebben. U draagt bij door het aandragen van ideeën, het delen van kennis en ervaring of gewoon door er te zijn. Een diagnose of indicatie is niet nodig voor deelname.

Het Odensehuis vindt iedere maandag en donderdag plaats. U kunt inlopen vanaf 10.00 uur. We starten om 10.30 uur. Het Odensehuis sluit om 15.00 uur.

Activiteiten in Rockanje

Daarnaast worden er door Catharina, thuis op Voorne, de volgende activiteiten georganiseerd in Rockanje:

  • Lotgenotencontact: in een ongedwongen sfeer kunt u uzelf zijn en uw verhaal delen. In een veilige en vertrouwde omgeving is er oog voor wie u bent en waar u behoefte aan hebt. De groep bestaat uit 8-10 vaste deelnemers.
  • Het stimuleren van uw geheugen door te bewegen: met een vaste groep deelnemers werkt u onder begeleiding samen aan uw fysieke en mentale fitheid. In alle veiligheid doet u die dingen die u kunt. U leert elkaar kennen en na de inspanning volgt de ontspanning met een kopje koffie of thee en gezellig napraten.

Meer informatie

  • Flyer Programma Odensehuis
  • Flyer Welkom in het Odensehuis
  • Flyer Lotgenotencontact, voor mantelzorgers en mensen met dementie
  • Flyer Stimuleer uw geheugen door te bewegen