Tekstgrootte A A

Expositie van schilderijen in inloophuis de Voorste Vloer

Op woensdag 19 april 2023 opent Jaap Willem Eijkenduijn, wethouder van Kunst en Cultuur, een expositie van schilderijen van Kees de Kievit in inloophuis de Voorste Vloer (Julianaweg 84b, Melissant). U bent van harte welkom om de opening om 10.30 uur bij te wonen. Voor een kop koffie en wat lekkers wordt gezorgd.

Inloophuis de Voorste Vloer

Inloophuis de Voorste Vloer is opgezet als laagdrempelige voorziening op initiatief van de gemeente Goeree-Overflakkee en Stichting Nollestee. In het inloophuis kunnen (jonge) mensen met geheugenklachten, chronische ziekten en eenzaamheid en hun mantelzorgers met hun vragen en behoeften terecht. Ook kunt u er een warme maaltijd krijgen.

Het inloophuis werkt niet met indicatie of diagnoses, iedereen is dus welkom zonder verwijzing (artikel Eilandennieuws, d.d. 12 april 2023). De openingstijden van het inloophuis zijn maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 15.30 uur.

Nieuwsgierig naar het Inloophuis? Kom dan eens een kijkje nemen in het inloophuis en in kwekerij de Nollestee tijdens de open dagen op 10, 11, 12 of 13 mei 2023. U bent van harte welkom!

Expositie van schilderijen

Schilder Kees de Kievit tekent en schildert al zijn hele leven. Zijn dochter hoopt dat hij, ondanks zijn diagnose, nooit zijn verwondering over de schoonheid van het leven verliest (bron: artikel Eilandennieuws). Benieuwd naar de expositie? Kom gezellig langs! De schilderijen zijn tot eind mei 2023 te bewonderen.